Du er besøgende nr:
773656 siden den 01-02-08
 
Treasure-collies er sidst  opdateret den: 27-11-2013
Du er her » Nyheder » 2008 til 2012 » DCK's 60 års jubilæumsudstilling i Køge

Mellemklasse hanner - lørdag

Jashika Look Who'S Here - Exc. 1. vinder
Aynsley Rum 'N' Pepper - Exc. 2. vinder
Mac Ørtoft's Zooner Or Later - Exc. 3. vinder
Loma Pets Arnold - VG 4. vinder


Juniorklasse hanner - lørdag

Dreams Of Woodland Armani - Exc. 1. vinder
He Touched Me Of Paddington Station - Exc. 2. vinder
Shep's Garcia Golpe De Maestro - Exc. 3. vinder
Samhaven Oscar Wilde - Exc. 4. vinder


BIR og BIM hvalpe - lørdag

Be Exclusive's Sound Of Silence og Camelot


BIR og BIM baby - lørdag

Belrosa Mr Nice Guy og Pahlex Good Night Irene

Weekenden den 24. og 25. maj 2008 fejrede Dansk Collie Klub 60 års Jubilæum på udstillingen i Køge.

Vi var nogle, der ankom fredag eftermiddag og stillede campingvogne op på plænen bag ved ringene. Om aftenen grillede vi lidt aftensmad og derefter satte vi os alle ved det samme bord, hvor vi indtog et glas øl, vin og en irsk kaffe og havde en rigtig hyggelig aften.

Lørdag blev udstillingen indledt med velkomsttale af Charlotte Høier og solen skinnede fra en skyfri himmel, hvilket også var med til at alle kom i godt humør, incl. dommeren Mrs. Marylin Clark, UK, der uddelte en masse excellent og very good præmieringer.

Jo, det var en dejlig dag med en fantastisk god stemning overalt. Om aftenen samledes folk til middag i hallen, hvor vi indtog en dejlig middag. Der var lotteri med flotte præmier, med et trimmebord fra Tholo som hovedpræmie. Desuden fik collieklubben skænket en flot multiplæneklipper-/oprydnings-/forfrisknings-/hundelorteopsamlermaskine af en herlig kvindelig repræsentant ...Thora fra Ølsemagle forsamlingshus.

Søndag skinnede solen atter fra en skyfri himmel, stemningen var i top og endnu engang blev der delt rundhåndet ud af excellent og very good præmieringer, denne dag af dommer Mr. Jimmy Tait, UK.

Joh, dommerne var flinke ved os, men som også udtalt af Mr. Jimmy Tait, var der mødt mange smukke collies op, og standarden af vores collies i Danmark ligger meget højt.

Tusind tak til Mrs. Marylin Clark og Mr. Jimmy Tait.

Også tak til arrangørerne for en fantastisk veltilrettelagt og dejlig udstilling. Det var en meget vellykket og hyggelig udstilling, med god tid til fotografering, æresrunder og fantastisk god stemning. En jubilæumsudstilling Collie Klubben kan være stolt af og som vil blive husket i lang tid fremover.

Nedenunder bringes et par billeder af nogle af de smukke vinderhunde fra udstillingen. Desværre står alle hundene ikke optimalt på alle billederne, hertil skal siges, at det er meget svært at få 3-4 udstillere til at stille deres hunde pænt op på præcis samme sekund.

VED AT KLIKKE PÅ BILLEDERNE KAN MAN SE DEM I STOR STØRRELSE