Du er besøgende nr:
773597 siden den 01-02-08
Treasure-collies er sidst  opdateret den: 27-11-2013
Du er her » Hvalpe/planer » A-kuld 2009

August 2009:

Vores dejlige hvalpe er nu ude i deres nye hjem, og vi har allerede fået mange tilbagemeldinger, om at det går fantastisk godt alle steder. 

Tusind tak, fordi I er så søde at skrive og ringe så tit med dejlige bulletiner om de små skattebasser. Det er vi utroligt glade for, det er så dejligt at høre at de er faldet så godt til i de nye hjem og at kunne følge med i deres hverdag.

Vi har også modtaget søde billeder af de små fra deres nye hjem. Se disse billeder i GALLERI 1

 

ALLE VORES HVALPE ER

SOLGT!!!

 

Chanel har den 4. juni 2009 født et pragtkuld på 4 zobel tæver, 1 tricolour han og 1 zobel han!!!

 

Wild Dance Wionara of Kassiopeia (Chanel) skal parres nu i foråret 2009.

Vi har længe søgt efter den helt perfekte han til Chanel, og nu har vi fundet ham. Det er den fantastisk flotte "SØNDERBY'S TRENDSETTER"!!! (Victor)
TUSIND TAK til Laila og Ivar fordi vi må få lov at benytte Jeres vidunderlige dreng.

Victor og Chanel komplimenterer hinanden perfekt, og vi er meget, meget spændte og forventer os nogle fantastiske hvalpe i farverne zobel og tricolour ud af denne kombination.

Sundheden bliver også i top med denne parring:
 
CHANEL                                      VICTOR
HD: A                                            HD: A
Øjenstatus: FRI                              Øjenstatus: Mild CEA
Indeks: 114,00                               Indeks: 109,00

Og endeligt skal det bestemt nævnes, at både Victor og Chanel har helt fantastisk gode og søde temperamenter.

 

 

A-kuld 2009

26.juli 2009 - Vi har haft lidt problemer med at komme ind på hjemmesiden, så der er gået lidt ekstra tid uden opdatering. Men nu er vi heldigvis klar igen.
Hvalpene er ved at blive store, de er nu 7 uger og har rundet de 4 kg. De små pus begynder nu at ligne små collier med lidt mere spidse snuder og ørene er begyndt at komme mere op på hovedet, de er ganske enkelt ved at blive helt fortryllende nu.
ALT bliver udforsket nu og smages på!!, især er de vilde med en beplantningsskrænt vi har, hvor de først skal forcere en stensætning. De kan næsten ikke komme derop, men de bliver stædigt ved, først den ene ben og så skal der ligges kræfter i for at få det andet ben, samt deres små tykke rumper med derop også, men de bliver ved til de kommer derop. Og så bliver der leget, tumlet meget, der bliver også slåsset, rusket, knurret og endda små bjæf kan der komme, Vores 9 måneder gamle Gucci er en fantastisk legetante, hun har været blandt hvalpene, siden de var 3½ uge gamle og hun er forsigtig med dem, kommer aldrig til at træde på dem, om nok de løber frem og tilbage for fuld fart. Hun trækker tov med dem, løber tagfat og ruller og nusser med dem så sødt.
Igår var de ude på deres første tur med halsbånd og line, det tog noget tid, for der var meget der skulle undersøges, og så gider man da heller ikke at gå med sådan et dumt halsbånd, der klør og er irriterende,,,, det var en stor oplevelse, så da vi kom hjem gik de små direkte til køjs!!
Nye billeder er lige på trapperne ....


Chanel


Victor

12. juli 2009 - Så er det vist tid til lidt opdatering om vores små skattebasser. Og ih, hvor er der sket meget siden den 30. juni, det går bare så stærkt med de små nu.
De har nu stiftet bekendtskab med haven, der boltrer de sig rigtigt og spunser afsted for fulde fart hen over plænen, men glemmer tit at bremse, hvilket så sker i en koldbøtte eller med snublen over deres egne ben.
De elsker at være udenfor, især vil de gerne sove udenfor, men det må de jo ikke med deres små maver, der ikke er polstret med pels endnu. hver gang de lige begynder at ligge sig til at sove, bliver de båret ind i huset igen, men så bliver de som regel så friske og vågner helt op under bæreturen, og så er de lige pludselig ikke trætte mere, og vil så gerne ud igen. Sådan kan man få meget tid til at gå, skulle jeg hilse og sige.
Deres foder bliver nu ikke længere blændet, det gider de ikke længere, så nu bliver det blot blødt op i lidt vand, og så guffer de rigtigt i sig, vægten er nu også kommet op og runde de 3 kg. Om et par dage skal de have ormekur nr. 2, det glæder vi og ikke til nogen af os, for det kan de jo ikke lide.
Den store socialiseringsperiode er rigtigt begyndt, de skal rigtigt stifte bekendtskab med alle mennesker og alle mulige ting og lyde, og de suger indtryk til sig, at betragte, hvordan sådan en lille trold forsigtigt nærmer sig en blomst for at snuse til den med bagbenene helt strakt bagud, så man er parat til en hurtig retræte, bare for alle tilfældes skyld, ja..det er bare så sødt og morsomt...
Vi er også begyndt at vende dem til soignering oppe på et bord, samt tissetræning efter spisning og når de har sovet..
Og så har de kære små fået deres stamtavlenavne:

Treasure's Absolute Sensation
Treasure's Amazing Choice
Treasure's Angel Eyes
Treasure's Alluring Diamond
Treasure's Astonishing Jewel
Treasure's Abricot Dream

Se enkeltbilleder af hver især på nyhedssiden!!!....

Nye billeder er nu opdateret i hvalpegalleri nr. 5.... 

30. juni 2009 - Så er der lige et pusterum til lidt opdatering om hvalpene. Selv om man ikke har meget tid tilovers, med sådan nogle små pus.
Siden sidst har de små skattebasser i en alder af 3 uger fået små bisser, de leger mere nu, rusker i tøjdyrene, knurrer og er mega seje, hi,hi... De kan også finde på at give et bjæf af og til, og bliver så selv helt forskrækket over det. Når man tager dem op, bliver man rigtigt studeret, og så kommer poten op og de vil lege, og man bliver bare "vasket i hovedet" af de små tunger, de er bare så søde. Og så er neglene blevet klippet endnu engang.
De er også, siden de blev 3 uger, begyndt at få lidt "rigtigt hvalpefoder" ved siden af Chanels mælk....sikke et tabernakkel....det tog godt nok nogle dage før end de kunne finde ud af det. Først stritter de imod og vil ikke have det, næh, det er sørme ikke Chanels mælk!! Så finder de ud af det måske ikke var så tosset endda, og så går de ellers til den, de træder poterne op i maden, ja, dypper hele snuden for den sags skyld, så der er noget at holde styr på med sådan 6 små "grisebasser", skal jeg ellers love for!!!. De ligner jeg ved ikke hvad bagefter, så der har både Chanel og jeg godt nok travlt med at gøre dem rene igen. Bagefter skal de børstes, hvilket de dog nyder.
Idag er der blevet givet ormekur for første gang....PUHAA.... det bryder de sig bestemt ikke om, der bliver spruttet og fnyst og rystet på hovedet og strittet imod, men ned kom det da. Vægten er godt på vej mod de 2 kg. for hver af dem, så der er ved at komme godt med "volumen" i de små basser.
Idag har der måske derfor for første gang været lidt "uro i kassen", men nok mest p.gr.a. varmen, så nu har de fået en fane ind i værelset der kan give lidt cirkulation i luften, og det virkede faktisk.
Nye billeder af de små er snart på vej....

18. juni 2009 - UHA,UHA jeg har ikke fået opdateret, men når man får sådan nogle søde små pus forsvinder tiden bare med at sidde og beundre og kigge på de små søde væsener. Men her er en kort opdatering.

Chanel fødte den 4. juni 2009 (dagen før termin) 6 små vidunderlige hvalpe, 4 tæver og 2 hanner. Fødslen gik uden komplikationer og meget hurtigt, må jeg sige, første hvalp kom 16.20 og den 6. hvalp kom kl. 18.00, så det var utroligt fint.
Chanel valgte at føde inde i spisestuen i husets centrum, men kort tid efter fødslen flyttede vi hvalpene ind i hvalpeværelset. Den første uge gik selvfølgelig med at spise og sove, og på bare 6 dage havde de alle fordoblet deres vægt, så det gik lige efter bogen.
Ligeledes gik det meste af 2. leveuge med at spise og sove, de stortrives og tager godt på i vægt alle sammen.
Igår den 17.06.09 (min fødselsdag, hi,hi) valgte de små så at åbne øjene og se dagens lys for første gang, ih, hvor er de søde!! Sikke en fødselsdagsgave!....De er nu også så småt begyndt at komme op på alle 4 ben, hvor de så står og svajer kraftigt, tager et skridt eller to, for så at dingle omkuld, idet de mister balancen..hi. Og så op på hesten igen. Det ser så sødt ud......Idag skal de have klippet negle for første gang, de er ved at blive sylespidse og river stakkels Chanel på maven, så der skal lige en lille smule af.

Se nye billeder af hvalpene i galleri - uge 2.....

04. maj 2009 - Chanel viser tydelige tegn på, at hun er drægtig. Vi kan nu også mærke de små perler og er sikre på, at hun er med hvalpe..JUBIIII det er bare SÅ spændende, vi kan næsten ikke vente længere på, at hun skal føde hvalpene.   

06. april 2009 - Chanel er blevet parret med succes, så nu håber vi på, at der kommer hvalpe til juni

22. marts 2009 - Jubiiii - så gik startskuddet til en spændende affære. Chanel er startet på sin løbetid, så nu venter vi på hun bliver højløbsk, så hun kan blive parret!

testing

WILD DANCE WIONARA OF KASSIOPEIA

Sønderby's Trendsetter

Stamtavle på hvalpene

Sønderby's Trendsetter

DEVDHCH DECH Funky Town of Kassiopeia

DECH PLCH DEVDHCH Orson Vom Hause Reinhard

Chogun Vom Hause Reinhard

Rickwood Honey Suckle Rose

Beleive On Happyness of Kassiopeia

CH. Lynway Seldom Sober

Fresena's Dancing Daisy

Steadwyn Sunrise Blossom

INTCH Steadlyn Totalizer

Steadlyn Signature

Nellwood's Joyful Harmony

Steadwyn Passion

Steadwyn Landpainter

Nellwood's Gratulation to Steadlyn

Wild Dance Wionara of Kassiopeia

Roysta's Earth Wind 'n' Fire

INT. CH. Jonny vom Dünnwalder Busch

Jackaroo Van Koridwenn

Glen Morristone's Lady in Red

CH. Delbar Delightfully Amalie

Delbar Drillmaster

Amalie Such Fantasy at Delbar

Kaum zu Glauben Kimmie of Kassiopeia

DT. JGD. CH. Caledonian Haggis Hunter

CH. Rosegarden's Nice Black Magic

Caledonian Eliza Dolittle

Believe on Happyness of Kassiopeia

CH. Lynway Seldom Sober

Fresena's Dancing Daisy