Du er besøgende nr:
773588 siden den 01-02-08
Treasure-collies er sidst  opdateret den: 27-11-2013
Du er her » Engle » Memoirer » Om Krisser

Perada Little Lionheart

Krisser blev 15 år og 3 måneder, han var en fantastisk kær og sød dreng, altid frisk og fuld af glæde. Han levede stærkt og var i en fantastisk kondition lige til det sidste, hans sidste gåtur husker jeg tydeligt, vi var ude og gå en 8 km lang gåtur med ham og Toffie, og da jeg i slutningen af turen vender mig om og kalder på ham, kommer han, uden antydning af træthed, mod mig i fulde firspring med et stort tilfreds smil i hele hovedet.

1½ døgn efter fik han om natten en blodprop i hjernen, det gik rigtigt stærkt. Det var utroligt hårdt og en chokerende måde vi mistede kære Krisser på, men idag kan vi se tilbage på, at han levede livet fuldt ud, hvor han var glad og i fuld vigør lige til det sidste.

===================================================

 

Krisser's udstillingsresultater vil jeg ikke skrive meget om, idet Krisser snart bliver 14 år.

Blot vil jeg sige, at Krisser er en utrolig flot blue merle han, der fra start tegnede meget lovende, idet han udelukkende blev præmieret med 1. præmier, samt hurtigt opnåede CK og blev bedste blå.

Desværre blev vi dengang ramt af sygdom i familien, der strakte sig over en lang årrække og bagefter var det for sent, at genoptage Krisser's så ellers lovende udstillingskarriere.