Du er besøgende nr:
769655 siden den 01-02-08
Medlem af Dansk Kennel Klub
Medlem af Dansk Collie Klub
Har taget DKK's opdrætter-uddannelse
Treasure-collies er sidst  opdateret den: 27-11-2013
Du er her » Om os

Om os

Vi er en lille familie bestående af 2 voksne Carsten og Birthe, vores datter Michelle og 4 collier.

Vi fik vores første collie for ca. 35 år siden, en dejlig tricolour han, Bountyboy. Han var så blid, nem og rar, at da han gik væk, varede det ikke længe, før savnet var så stort, at vi simpelthen måtte have endnu en collie, denne gang en zobel. Toffie var utrolig intelligent, og han veg ikke fra min side, medmindre han var tvungen dertil. Kort tid efter købte vi endnu en han, vores dejlige Krisser.

Med årene har vores store lidenskab for denne intelligente, smukke og elegante race blot vokset sig større og større, og efter vi har nu haft collies i 35 år, hvor vi har lært en del om og efterhånden fået stor erfaring  med denne vidunderlige og blide race samt, at vi nu har masser at tid og ressourcer, har vi besluttet, at udleve en længe ønsket drøm, at få vores egen lille colliekennel. 

Vi fik derfor i februar 2007 vores første tæve, Chanel, hjem fra kennel KASSIOPEIA i Tyskland.

Med Chanel har vi været meget heldige, hun er meget intelligent, har et smukt ydre og et utroligt smukt sind. Desuden klarer hun sig ud over al forventning, både i lydighed og på udstillinger.

Vi besluttede derfor, at hun skulle have hvalpe og dermed dannede hun basis for opstarten af vores egen kennel TREASURE COLLIES.

  


Wild Dance Wionara of Kassiopeia